Om oss

_L8A8231

Orca Mediautbildning är Sveriges ledande utbildningsföretag inom digital bild- och ljudproduktion. Vi erbjuder kurser för både privatpersoner, företag och institutioner.

Sedan vi startade 2003 har vi utbildat lärare, tekniker, professionella konstnärer, vanliga hemanvändare och allt däremellan. Bland våra nöjda kunder finns både nationella institutioner som fortbildat sin personal på den

senaste tekniken, stora regionala kompetensutvecklingsprojekt, och massor av privatpersoner som bara vill komma igång med ljud och bild på datorn.

Vi möter våra kunder precis där de befinner sig. Vi utformar och genomför hela tiden kurser enligt våra kunders varierande önskemål, behov och plånböcker.

Vi går även steget längre och erbjuder full konsultation, service och support för att planera, bygga upp, utrusta och underhålla digitala utbildningsmiljöer för kreativ ljud- och bildproduktion.

Dessutom är vi officiella utbildare åt de ledande företagen inom branschen: Apple, Avid, Adobe och Steinberg. Vi genomför deras officiella certifieringskurser enligt deras stränga krav.

Vår styrka är vår mångsidighet. Vi söker ständigt nya möjligheter, utmaningar och samarbetspartners. Har du något du behöver hjälp med eller vill genomföra inom musik och bild – oavsett vem du är eller vad det gäller – vänd dig till oss för en kreativ diskussion!

Vår personal

Våra kursledare är utvalda för sin mångåriga kunskap inom sina respektive områden. De arbetar professionellt med produktion, och håller sig därför naturligt uppdaterade när det gäller såväl programvara, hårdvara och branschrelaterade frågor.

Våra lokaler

Orca Mediautbildning arbetar utifrån en grundmodell där varje kursdeltagare har sin egen arbetsstation, baserad på en kraftfull Apple-dator och nödvändig kringutrustning. Vi har utbildningscentra i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå, men dessutom fullt utrustade mobila klassrum , vilket gör att vi kan komma till era lokaler och rigga upp, och snabbt vara redo att hålla en kurs. Dessutom har vi mindre och större projektstudios för mer avancerade utbildningar i inspelnings-, mixnings-, och klippteknik.